Medlemmar: 5799 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Har Auba någon framtid längre i Arsenal?

Auba petas även mot Leeds United

fre 17 dec 2021 kl 18:55

Ingen Pierre-Emerick Aubameyang den här helgen heller. Nu kommer dessutom rapporterar att den petade kaptenen tränar på egen hand - och hans framtid i klubben är minst sagt osäker.

Mikel Arteta sa på dagens presskonferens att Pierre-Emerick Aubameyang inte kommer vara med den här helgen heller. 32-åringen blev av med kaptensbindeln i tisdags efter att ha återvänt sent till London när han hade varit i Frankrike och kom sedan inte till spel mot Southampton.
Inför veckomatchen mot West Ham United sa Arteta:
- Jag har inte så mycket mer att säga. Jag tycker att det är ett väldigt tydligt uttalande från klubben. Det är ett beslut vi har tagit efter den senaste incidenten som vi hade med spelaren och det här är vår ståndpunkt. Vi var tvungna att ta beslutet, för det var det rätta för fotbollsklubben.
När spanjoren fick frågan om Auba har någon framtid i klubben svarade han:
- För den här matchen är han inte tillgänglig för spel.

Samtidigt skriver nu både Telegraph och The Sun att Auba får träna på egen hand på Colney. Och så kommer det bli fram till dess att anfallaren reser till Afrika och ansluter till Gabons landslag inför Afcon. Han ska ha kommit 90 minuter före alla andra på dagens träning och fler och fler undrar nu om det finns någon väg tillbaka för Auba över huvud taget.