Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Stuivenberg var stolt över insatsen trots förlusten.

Stuivenberg: "Vi borde ha vunnit matchen"

lör 1 jan 2022 kl 18:04

Han gjorde managerdebut i Mikel Artetas frånvaro. Albert Stuivenberg kände efter matchen att Arsenal borde ha vunnit. - Vi är väldigt frustrerade med utgången när gör en sådan match mot ett av de bästa lagen i världen.

Det var en både stolt och besviken Albert Stuivenberg som pratade med media efter 1-2-förlusten mot Manchester City. Den assisterande tränaren fick rycka in och ha huvudansvaret när Mikel Arteta var hemma med Corona.
Efter matchen sa han:
- Vi är väldigt frustrerade med utgången när gör en sådan match mot ett av de bästa lagen i världen. När vi summerar matchen har vi noll poäng vilket är frustrerande för vi borde ha vunnit matchen.

De 90 minuterna på Emirates Stadium var proppade med bra och diskutabla händelser.
Som att Martin Ödegaard inte fick straff när Ederson rev ner honom.
- Jag har sett det igen och jag tycker att det är straff, säger Stuivenberg.
- Vad jag saker är "consistency". Vi har VAR så varför kollar inte domaren situationen. Det hände inte vilket är en besvikelse.

Det gjorde Stuart Attwell när Xhaka drog ner Bernardo Silva och dömde straff. Sen åkte Gabriel ut efter två röda kort. Mycket hände där precis innan timmen var passerad.
- Det är något vi måste lära oss ifrån. Vi har många unga spelare och behöver kontrollera våra känslor. Jag vet inte om det första gula kortet är för det. Men om du har ett gult kort måste du vara smart nog och inte få ett andra.

Men Stuivenberg var ändå positiv med mycket från prestationen.
- Absolut. Det fanns mycket positivt. Vi ska bygga vidare från det här. Det är på den här nivån vi vill spela och vi jobbar hårt varje dag för skapa det.

Han fick också frågan om Mikel Arteta är tillbaka på bänken mot Liverpool på torsdag. Men det kunde Stuivenberg inte svara på.