Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Maitland-Niles närmar sig en Romaflytt.

Roma lägger lånebud på Maitland-Niles

mån 3 jan 2022 kl 16:44

Roma vill värva Ainsley Maitland-Niles. Enligt The Athletic har italienarna nu dragit iväg ett låneerbjudande på 24-åringen.

Det var i mellandagarna som nyheten dök upp. Då kom rapporter från den italienska huvudstaden att Roma ville låna in Ainsley Maitland-Niles i januari. Idag skriver David Ornstein på The Athletic att Romklubben skickat iväg ett lånebud till Arsenal.
The Gunners har ännu inte svarat på erbjudandet.

Enligt Ornstein vill Roma köpa loss AMN, men har inte de ekonomiska möjligheterna att göra det nu. Därför ska man försöka sälja  Pau Lopez, Justin Kluivert och Cengiz Ünder fram till sommaren för att få ihop deg så att man kan värva Maitland-Niles på permanent basis. Roma vill att affären går igenom så snabbt som möjligt så att man kan använda 24-åringen i de kommande matcherna mot Milan och Juventus.

Arsenalspelaren ska själva vara positivt inställd till en Italienflytt.