Medlemmar: 5799 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir ingen öppningsmatch med Gabon för Auba som har fått Corona.

Aubameyang har testat positivt för Covid-19

tor 6 jan 2022 kl 12:46

Det går tungt för Pierre-Emerick Aubameyang. Anfallaren har testat positivt för Covid-19 inför det Afrikanska mästerskapet.

När Gabons landslag kom till Kamerun, där det Afrikanska mästerskapet avgörs, testade Arsenalanfallaren Pierre-Emerick Aubameyang positivt för Covid-19. Gabon inleder Afcon 2022 på måndag mot Komorerna, men den matchen lär Auba missa.
Förhoppningsvis kan 32-åringen bli spelklar till senare matcher i gruppspelet.

Det har snurrat videos på sociala medier där Auba och Mario Lemina syns på en restaurang i Dubai inför turneringen som startar på söndag. Den förre Arsenalkaptenen släpptes tidigare av klubben för att kunna ladda upp inför mästerskapet. De andra afrikanska spelarna var med mot Manchester City, det var inte Auba som varit petad sedan Evertonmatchen i början av december och som i samma veva blev av med kaptensbindeln.