Medlemmar: 8813 st.

Omari Hutchinson spelade från start när U23-laget fixade en pinne på sydkusten.

U23-laget kryssade i Brighton

fre 7 jan 2022 kl 23:38

Arsenals U23-lag har inte lirat på en månad i Premier League 2. Ikväll blev det 1-1 mot Brighton & Hove Albion.

Kevin Betsys lag saknade ett gäng spelare, däribland Folarin Balogun som är på väg till Middlesbrough på lån och Salah-Eddine och Charlie Patino som ryktas vara aktuella för spel med A-laget på söndag i FA-cupen mot Nottingham Forest.
Trots det tog man ledningen i PL2-mötet borta mot Brighton & Hove Albion på The Amex Elite Football Performance Centre.
Anfallaren Mika Biereth sköt 0-1 på en kontring.

Men hemmalaget kvitterade åtta minuter före vilan och den andra halvleken blev mållös. Krysset innebär att U23-laget är fyra i tabellen, på samma poäng som både Tottenham Hotspur och West Ham United. Manchester City leder på 31 poäng.

Brighton & Hove Albion v Arsenal 1-1 (1-1)

Målen: 0-1 (10) Mika Biereth, 1-1 (37) Lorent Tolaj

Ovie Ejeheri, Brooke Norton-Cuffy, Mazeed Ogungbo, Reuell Walters, Zach Awe, Omari Hutchinson (45), Joel Ideho, Jack Francis, Ryan Alebiousu (74), James Olayinka, Mika Biereth (61)

Avbytare: Hubert Graczyk, Marcelo Flores (74), Nathan BUtler-Oyedeji (45), Mauro Bandeira (61), Charles Sagoe Junior