Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Balogun byter Arsenal mot Middlesbrough.

Balogun klar för Middlesbrough

ons 12 jan 2022 kl 20:07

Idag blev övergången klar. Folarin Balogun lånas ut till Middlesbrough resten av säsongen.

Det har varit på gång ett tag och igår syntes Folarin Balogun på bilder från Middlesbrough. Idag meddelade klubbarna att dealen är klar. Anfallaren lämnar Arsenal för spel i Championship resten av säsongen.
Borotränaren Chris Wilder säger så här till klubbens hemsida:
- Vi är glada att få in Flo. Han är en spelare som jag känt till under lång tid och som vi identifierat och som kan göra oss till ett bättre lag under säsongens andra halva. Han rör sig bra, är snabb och är en naturlig avslutare. Vi ser fram emot att få jobba med honom.

Många klubbar var intresserade av att plocka in Balogun på lån i januari. Middlesbrough vann den kampen och nu kan den 20-årige strikern göra debut redan på lördag då Reading kommer till Riverside Stadium.