Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar som att Martin Ödegaard missar kvällens match.

Vilka kan spela spela mot Liverpool ikväll?

tor 13 jan 2022 kl 12:35

Det surras om att Mikel Arteta saknar ett flertal spelare inför kvällens första Ligacupsemi mot Liverpool. Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard och Takehiro Tomiyasu ryktas alla missa matchen.

Arteta ville inte ge iväg allt för mycket information på gårdagens presskonferens, men helt klart är att spanjoren igen kommer att få pussla lite för att få ihop ett lag.
Sedan tidigare är fem av våra spelare på Afcon.
Dessutom rapporterar Charles Watts idag att Martin Ödegaard, Emile Smith Rowe och Takehiro Tomiyasu alla missar matchen.

Smith Rowe missade söndagens FA-cupmöte med Nottingham Forest på grund av en ljumskskada och ser nu ut att missa ytterligare en match. Takehiro Tomiyasu har problem med en vad. Watts skriver inget om vad det är för fel på Ödegaard, men norrmannen ska inte ha kunnat träna i veckan och har inte rest med laget till Liverpool.

Däremot sägs det att Granit Xhaka är frisk igen efter att ha haft Covid-19. Watts spekulerar i om Arteta kommer att välja att spela med tre mittbackar på Anfield ikväll för att få med sig ett bra resultat inför returen i norra London nästa vecka.