Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Stina Blackstenius lämnar Häcken - för Arsenal?

Stina Blackstenius till Arsenal?

tor 13 jan 2022 kl 18:36

Idag blev det officiellt att svenska skyttedrottningen Stina Blackstenius lämnar Häcken. Ryktet säger att flyttlasset går till Arsenal.

Anfallaren kopplas ihop med både Manchester United och Chelsea, men det ser nu ut som att Jonas Eidevall får svenskt sällskap i Arsenal. Enligt Blackstenius agent ska övergången till en ny klubb vara klar inom kort.

Om vi får se Stina Blackstenius i Arsenal återstår att se, men det är nog inte helt ologiskt att Arsenal är ute efter anfallaren eftersom det sägs att storklubbar som Barcelona och PSG är ute efter Arsenals nederländska anfallsstjärna Vivianne Miedema.

Transferfönstret är öppet januari ut.