Medlemmar: 5799 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blev inget spel i Afcon ikväll heller för Auba.

Hjärtproblem stoppar Aubameyang

fre 14 jan 2022 kl 21:09

Han kände sig redo efter att ha haft Covid-19. Men när Pierre-Emerick Aubameyang skulle kliva in i Afcon ikväll upptäcktes något hjärtfel och anfallaren fick inte spela.

Pierre-Emerick Aubameyang missade Gabons första match i det afrikanska mästerskapet efter det att Arsenalanfallaren testat positivt för Covid-19. När hans landslag skulle spela sin andra match, mot Thomas Parteys Ghana, var det meningen att Auba skulle vara med.
Men så blev det inte.

När han kontrollerades av Gabons medicinska team upptäckte man något som inte stod rätt till med 32-åringens hjärta och något spel blev det inte. Flera engelska journalister rapporterar ni ikväll att Arsenal ska ha varit i kontakt med Auba och Gabons landslagsläkare och han ska må bra. Man tror att det beror på post-covidproblem för Axel Meyé och Mario Lemina missade matchen av samma anledning.