Medlemmar: 8077 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba säger nu att han mår bra och att hans hjärta är friskt.

Auba: "Mitt hjärta är helt okej"

tor 20 jan 2022 kl 19:34

Kontrollerad och klar. Nu säger Pierre-Emerick Aubameyang: - Jag är väldigt glad att kunna säga att mitt hjärta är helt okej och jag är helt frisk.

Pierre-Emerick Aubameyang är tillbaka i London igen efter det Afrikanska mästerskapet som inte alls blev som han hade tänkt sig. När han kom till Kamerun testade anfallaren positivt för Covid-19 och missade den första gruppspelsmatchen.
När han skulle kliva in i turneringen kom nästa bakslag.
Då upptäcktes något fel på hans hjärta.

Gabons ledning kände inte att det kunde göra tillräckligt med tester så man beslutade sig för att skicka Auba till London. Det blev inget Afcon för 32-åringen. Igår meddelade Mikel Arteta att Aubameyang var tillbaka.
Och idag bröt han själv tystnaden.

På sociala medier skriver Auba:
"Hej, jag kom tillbaka till London för att göra några ytterligare kontroller, och jag är mycket glad över att kunna säga att mitt hjärta är helt okej och jag är helt frisk!! Uppskattar verkligen alla meddelanden under de senaste dagarna och jag är redan tillbaka på det".