Medlemmar: 8077 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det är många frågor runt Pierre-Emerick Aubameyangs framtid.

Senaste nytt om Aubameyang

mån 24 jan 2022 kl 13:03

Mycket snack om Pierre-Emerick Aubameyang. Vad händer med anfallaren? Kommer han att lämna i januari? Får han åka med till Dubai?

Pierre-Emerick Aubameyang kom tillbaka till London förra veckan efter att ha lämnat Gabons Afcon-trupp. Efter tester visade det sig att anfallaren inte hade några fel på hjärtat efter att ha haft Covid-19 som först stoppade honom från spel i Kamerun.
Auba har inte spelat för Arsenal sedan 6 december. Efter det blev han petad av disciplinära skäl och blev av med sin lagkaptensbindel.

Direkt när han kom tillbaka från Afrika kom rykten om att saudiarabiska Al Naser vill låna in 32-åringen resten av säsongen med option på köp i sommar. Även Al Hilal ska ha visat intresse.
Idag rapporterar David Ornstein att Auba själv inte ska vara så sugen på en Mellanösternflytt nu. Han skriver att Auba gärna vill spela ett par år i en bättre liga.
Det ska finnas intresse från europeiska klubbar klubbar. Enligt Telegraph är Milan, Sevilla, Juventus, Paris Saint-Germain, Marseille och Barcelona sugna, men de ska inte vara beredda att dega hela hans lön under resten av den här säsongen.
Aubas framtid är minst sagt oklar.

När Mikel Arteta igår fick frågor om Aubameyangs medverkan på det kommande träningslägret i Dubai ville han inte ge några tydliga svar.
- Vi får se hur situationen ser ut, sa han på frågan om Auba kommer åka med.
Auba har sedan han kom tillbaka från Afrika tränat på egen hand, enligt David Ornstein. Han skriver också att det är osannolikt att anfallaren kommer att åka med på lägret i Dubai.