Medlemmar: 8120 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack Wilshere byter England mot Danmark.

Danmark nästa för Jack Wilshere

sön 20 feb 2022 kl 18:56

Jack Wilshere har äntligen hittat en ny klubb. Den förre Arsenalmittfältaren kommer lira med danska Århus GF.

Superligaklubben Århus GF meddelade nyss att man signat Jack Wilshere. Mittfältaren kommer att lira med klubben primärt säsongen ut, men det finns option på ytterligare ett år.
30-åringen har inte haft någon klubb sedan han spelade med AFC Bournemouth förra säsongen.
Han har hållit igång med att träna med Arsenal.

Men nu får Wilshere en klubb på riktigt att kickstarta sin karriär med.
Så här säger Jack om sitt nya äventyr:
- Ändå sedan jag började träna med Arsenal har jag aldrig gjort någon hemlighet över att jag ska vara redo för en ny klubb. Nu är den klubben här och det kommer att bli en ny spännande utmaning för mig. Jag är på en plats i min karriär där jag behöver kicka igång igen efter en svår period och den möjligheten har AGF erbjudit mig. Jag är väldigt tacksam för det och ska göra allt jag kan för att leva upp till förväntningarna, säger han till klubbens hemsida.

Wilshere kommer lira i tröja nummer tio.