Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta är redo för en tuff batalj mot Wolves imorgon.

"Det kommer att bli tufft imorgon"

ons 23 feb 2022 kl 14:40

Racet om en Champions League-plats går vidare. Imorgon väntar ett formstarkt Wolves igen. - Det är tufft att besegra dem, säger Mikel Arteta.

För två veckor sedan vann Arsenal med 1-0 på Molienux. Gabriels kasse i den första halvleken räckte trots att The Gunners fick avsluta matchen med tio man efter Gabriel Martinellis utvisning.
Imorgon är det dags för "retur".
Wolves kommer till norra London och Mikel Arteta förväntar sig en tuff drabbning igen mot ett lag som har fin form.
- Dom har en riktigt bra jämnhet. Jobbet som tränaren och hans team gör är exceptionellt. Dom har gjort det väldigt bra de senaste åren, dom har en tydligt idé hur de ska spela och är ett väldigt slagkraftigt lag. Det är tufft att besegra dem och det kommer att bli tufft imorgon, säger Arteta.

Kampen om Champions League-platserna ser ut att involvera sex lag. Chelsea är pole position just nu, om vi räknar bort Manchester City och Liverpool. Spurs är åtta. Lagen däremellan är Manchester United, West Ham United, Arsenal och Wolves.
- Det kommer nog att bli som en berg-och-dalbana, säger Arteta.
- Det kommer att bli lägen när en del lag får luckor, sen kommer andra komma igen. Tittar man på matcherna som vi alla har kvar att spela så vet man att det kommer att bli trixigt. Vi får se vad som händer.

Arsenal har i alla fall inga skador att rapportera om inför morgondagens match. Hela truppen är redo för spel. Gabriel Martinelli är tillbaka från sin avstängning och den stora frågan inför drabbningen mot Wolves är brassen går in från start eller inte.