Medlemmar: 8531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta är inte nöjd med att Arsenal måste spela onsdag och tidig lördag två gånger nu på kort tid.

Arteta rasar mot spelschemat

tor 17 mar 2022 kl 01:45

Onsdag kväll och tidig lördag. Det är vad som väntar Arsenal den här veckan - och i april. Mikel Arteta är inte imponerad. - Tack så mycket Premier League för det, säger spanjoren sarkastiskt.

Det gäller att Arsenal lägger förlusten mot Liverpool bakom sig snabbt - för redan lördag lunch är det dags för ny ligamatch. Aston Villa på bortaplan väntar. Samma sak blir det i april när det är Chelsea borta på onsdag kväll och sedan Manchester United på hemmaplan i den tidiga lördagsmatchen.
Mikel Arteta är långt ifrån imponerad över schemat.
- Tack så mycket Premier League för det, säger han.

- Sen gör de det igen när vi ska möta Chelsea och Manchester United. Så om dom ville ge dem fördelar så säger jag till dem idag "tack så mycket för att ni gör det".
- Men oroa er inte. Spelarna kommer att vara där på lördag med energi. Dom kommer att sova och äta bra, men tack så mycket till Premier League för att de lägger matcherna så här. Väldigt, väldigt hjälpsamt.

Arteta fick sedan frågan om Arsenal hört av sig till Premier League om det här.
Svaret:
- Ja, absolut. För det är inte rättvist. Det är inte rättvist som de gjort. Men det är BT och det är SKY, det är det och det. Men de som påverkas är Arsenal. Det enda som jag bryr mig om är Arsenal. Och för Arsenals del är det inte rättvist.