Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal vill att Saka skriver på ett nytt långtidskontrakt med klubben.

Arsenal vill ha Sakas nya kontrakt klart snabbt

tis 22 mar 2022 kl 12:13

Arsenal vill förnya med Bukayo Saka. Helst så snabbt som möjligt. Skriver 20-åringen på kan han räkna med en rejäl löneförhöjning.

Det var David Ornstein som igår rapporterade om att Arsenal är angelägna om att så snabbt som möjligt förlänga kontraktet med Bukayo Saka. Klubben har inlett samtal med Sakas Camp. Ett formellt bud och förhandlingar kommer att dra igång snart.
Saka har kontrakt med Arsenal fram till 2023, men klubben ska ha option på ytterligare ett år.
Så att förlänga med den engelske landslagsmannen kommer vara en av sommarens stora prioriteringar.

Igår kväll skrev Mark Irwin på The Sun att Arsenal planerar att höja 20-åringens lön från £30 000 i veckan till £125 000. Det var mindre än två år sedan Saka skrev på ett nytt kontrakt med The Gunners.
Men mycket har hänt sedan dess.
Saka är nu en av klubbens viktigaste spelare och given i Mikel Artetas lagbygge. Han har spelat flest matcher den här säsongen och leder även den interna skytteligan på tio mål tillsammans med Emile Smith Rowe.