Medlemmar: 7606 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ser inte ut att bli något mer spel den här säsongen för Kieran Tierney.

Tierney borta resten av säsongen

tis 5 apr 2022 kl 16:21

Operation och inget mer spel den här säsongen. Det är vad som väntar för Kieran Tierney.

David Ornstein på The Athletic skriver nu på eftermiddagen att Kieran Tierney kommer att operera sitt skadade knä senare i veckan. Detta kommer medföra att han inte kommer att spela mer den här säsongen - och även Skottlands VM-kval i juni är i fara.

Tierney spelade 90 minuter i båda Skottlands träningslandskamper mot Polen och Österrike under uppehållet. När han kom tillbaka till Arsenal hade han ont i ett knä. Detta gjorde att han inte kunde spela mot Crystal Palace.
Mikel Arteta kommenterade och sa att det inte såg bra ut.