Medlemmar: 7584 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Små chanser att Partey spelar mer den här säsongen.

"Det ser inte speciellt positivt ut"

fre 15 apr 2022 kl 18:11

Thomas Partey är skadad. Och frågan är om han spelar mer den här säsongen. - Det ser inte speciellt positivt ut, säger Mikel Arteta.

Det var i bortamötet med Crystal Palace, efter landslagsuppehållet, som Thomas Partey drog baksidan. Med kvarten kvar det färdigspelat. Ett tungt avbräck för The Gunners som tidigare varit utan Partey i perioder på grund av samma problem.
På dagens presskonferens inför påskaftonens möte med Southampton var Mikel Artetas prognos för mittfältaren inte munter.

Han sa att det finns risk att det inte blir mer spel den här säsongen.
- Nyheterna vi fått efter ett par undersökningar är inte bra. Det ser inte speciellt positivt ut för att han ska kunna spela den här säsongen. Men vi behöver vänta och se för han försöker komma tillbaka så snabbt som möjligt. Men för tillfället är vi inte speciellt optimistiska.