Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny har två starka matcher bakom sig.

Elneny vill stanna i Arsenal

mån 25 apr 2022 kl 11:42

Kontraktet går ut. Men Mohamed Elneny vill stanna i Arsenal. - Det är min familj, jag älskar klubben, säger egyptiern.

Mohamed Elneny har gjort två starka insatser den senaste veckan när Arsenal fick styr på säsongen igen efter tre raka förluster. I onsdags vann The Gunners med 4-2 på Stamford Bridge. Och i lördags besegrades Manchester United 3-1.
- Jag är riktigt nöjd med att ha varit med i startelvan i de här två matcherna, säger 29-åringen till Evening Standard.
- Jag gav allt på träning för att bli uttagen i elvan, jag fick min chans och tycker att jag gjorde det bra. Men mest viktigt, vi vann matcherna.

Elneny kom till Arsenal 2016 från schweiziska Basel. Men i sommar går kontraktet ut - och än så länge har en fortsättning inte verkat vara aktuell.
Men själv säger han:
- Om Arsenal säger att de vill ha mig kvar så kommer jag inte tänka på att lämna. Det här är min familj sedan sex år tillbaka. Jag älskar den här klubben.
- Jag älskar utmaningar och ger alltid 100 procent. Det är inte jag som bestämmer vet som spelar men jag kommer fortsätta visa på träning hur bra jag är för att få Arteta att spela mig. Om jag inte får spela fortsätter jag till jag får min chans.

Elneny har spelat 142 matcher för Arsenal - och gjort fem mål.