Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jonas Eidevall stannar i Arsenal i ytterligare två år.

Eidevall förlänger med Arsenal

fre 6 maj 2022 kl 15:33

Han tog över Arsenals damer förra sommaren. Idag blev det klart att svenske huvudtränaren Jonas Eidevall förlänger sitt kontrakt med klubben.

Arsenals damer drömmer fortfarande om ett ligaguld och inför helgens avslutningsomgång finns fortfarande chansen. Men Chelsea är en poäng före. The Gunners möter West Ham United hemma på söndag. Chelsea tar emot Manchester United.

Dagens stora nyhet kring damlaget är dock att svenske Jonas Eidevall skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. 39-åringen kom till Arsenal förra sommaren från Rosengård och har tagit sitt lag till FA-cupfinal och kvartsfinal i Champions League.
Hans nya kontrakt sträcker sig över säsongen 2023/2024.

Till Arsenal.com säger Eidevall:
- Det är självklart en fantastisk sak (att förlänga kontraktet). Det ger mig chansen att jobba vidare med klubben som jag älskar och att få vara runt folk som jag älskar. Jag ser fram emot att uppnå saker ihop.
Om sin första säsongen i klubben säger han:
- Hektisk och fantastisk. Jag kom hit för att få uppleva och lära mig nya saker, men också för att hjälpa Arsenal så mycket som möjligt. Jag tycker jag har gjort båda. Jag har lärt mig så mycket under det här året. Men också spelat en liten roll i att hjälpa laget att bli bättre vilket inkluderar att vi kämpar om ligatiteln in i den sista omgången.