Medlemmar: 6163 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fortfarande oklart om Ben White kan lira imorgon.

Kan Ben White spela derbyt imorgon?

ons 11 maj 2022 kl 14:37

Hinner Ben White bli spelklar till morgondagens derby mot Spurs? Mikel Arteta hade inga tydliga svar på dagens presskonferens.

Bortsett från Kieran Tierney och Thomas Partey, som har större skador, finns det frågetecken för Ben White och Bukayo Saka inför morgondagens derby mot Tottenham Hotspur - där en Arsenalseger tar laget till en garanterad fjärdeplats och Champions League-spel nästa säsong.
På dagens presskonferens kunde Mikel Arteta inte ge några klara besked om duon.
Men han sa i alla fall:
- Det är fortfarande frågetecken kring Ben Whites medverkan. Vi får se hur han känner sig, vilket är mycket bättre. Det är det samma med Bukayo.

Ben White har inte spelat i de två senaste matcherna, mot West Ham United och Leeds United. En hamstringskada har satt stopp för spel. Rob Holding har ersatt på ett bra sätt.

När det gäller Bukayo Saka så verkar han ha spelat med viss smärta de senaste matcherna efter en rad smällar. Mot Leeds United klev han av med 22 minuter kvar att spela - och det finns nu frågetecken om han kan spela imorgon på Tottenham Hotspur Stadium.
- Det är väldigt svårt att uppskatta chanserna när det kommer till skador. Det handlar bara om hur de känner sig idag. Det är sista dagen vi kan kolla så vi får se.