Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Miedema hoppas vinna titlar med Arsenal framöver.

Miedema förlänger med Arsenal

fre 20 maj 2022 kl 11:59

Kontraktet är påskrivet och klart. Vivianne Miedema stannar i Arsenal.

Hon har öst in mål för Arsenal sedan hon anslöt från Bayern München 2017. Nu står det klart att anfallaren Vivianne Miedema förlänger sitt kontrakt med The Gunners.
Den nederländska strikerns nuvarande deal går ut i sommar.
Men nu kommer hon stanna minst en säsong till i norra London.

Till klubbens hemsida säger 25-åringen:
- Det vackraste med spelet är att bygga någonting med ett lag och folk runt dig som verkligen vill ha omkring dig. Jag känner att jag har det i Arsenal. Jag känner att vinna titlar med Arsenal betyder mer för mig än att vinna med någon annan klubb för tillfället. Det är vad jag så klart siktar på med Arsenal.