Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Flera klubbar sägs vara intresserade av Daniel Ballard.

Arsenal redo att sälja Ballard i sommar

ons 25 maj 2022 kl 13:35

Han gjorde en stark säsong på lån i Millwall. Nu uppges Arsenal vara redo att sälja mittbacken Daniel Ballard i sommar.

Det är Charles Watts på Goal som rapporterar att The Gunners planerar för att sälja Daniel Ballard. Intresset både från engelska och utländska klubbar ska vara stort för den 22-årige mittbacken - som ännu inte spelat någon tävlingsmatch för Arsenals A-lag.
Den engelskfödde nordirländske landslagsbacken har varit utlånad till Swindon Town, Blackpool och nu senast Millwall, där han spelade 33 matcher under säsongen.

Ballard har två år kvar på sitt kontrakt med Arsenal och om rätt bud kommer in så är det troligt att Arsenal säljer, enligt Watts som också skriver att ett annat alternativ är att låna ut mittbacken ytterligare en säsong.