Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saliba vänder till Arsenal igen efter en säsong i Olympique Marseille.

Saliba: "Jag kommer tillbaka till Arsenal"

sön 5 jun 2022 kl 11:58

Efter tre år på lån kommer William Saliba tillbaka till Arsenal. Nu ska mittbacken visa att han håller i Premier League. - Jag tillhör Arsenal, säger han.

William Saliba rankades som en av de största talangerna i fransk fotboll när han sommaren 2019 värvades till Arsenal. Planen var att han skulle spendera en säsong på lån i St-Etienne innan han kom till The Gunners på riktigt.
Det blev två år till.
Andra säsongen på lån i Nice och den här i Olympique Marseille.

Men nu kommer den 21-årige försvarsspelaren som blev utsedd till franska ligans bästa unga spelare den gångna säsongen. I en intervju med Telefoot säger han:
- Jag tillhör Arsenal.
- Jag har två år kvar på mitt kontrakt och kommer att vara med Arsenal på försäsongen. Jag har spelat noll matcher för klubben och vill visa upp mitt rätta jag så att jag kan få en chans att spela för fansen och den här fantastiska klubben.

Det har varit en del snack om Salibas framtid och det har surrats om allt ifrån en försäljning, till en ny utlåning till att han ska förlänga sitt kontrakt. Det sistnämnda verkar mest logiskt nu om han ska tillbaka och spela med klubben.