Medlemmar: 8826 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Crawley Town nästa för Kevin Betsy.

Betsy lämnar sitt tränaruppdrag i klubben

tor 9 jun 2022 kl 15:08

Arsenal kommer behöva plocka in nya coacher för både U23 och U18. Kevin Betsy och Dan Micciche kommer nästa säsong att leda League Two-laget Crawley Town.

Kevin Betsy ledde Arsenals U23-lag till en tredjeplats i förra säsongens Premier League 2. Den 44-årige Betsy har under sin aktiva karriär lirat nästa 600 ligamatcher för en rad lower league-klubbar.
Efter att han lade skorna på hyllan har han jobbat i Fulhams akademi och med Englands U-landslag. Innan han kom till Arsenal var huvudtränare för Three Lions U18-landslag.
Men det står nu klart att det bara blir en säsong i norra London.

För Kevin Betsy är klar som ny huvudtränare för League Two-laget Crawley Town. Han kommer att få med sig Arsenals förre U18-tränare Dan Micciche, vilket betyder att akademichefen Per Mertesacker kommer att behöva lösa nya tränare till båda akademilagen.
- Vi är tacksamma för det jobbet som Kevin och Dan gjort hos oss med att utveckla och ta hand om U18- och U23-laget. Båda har visat otrolig tränartalang så det kommer inte som någon överraskning att nu går till att ta hand om ett A-lag i EFL. Det är en stor chans för dem och jag vill på hela Arsenals vägnar tacka dem för det de gjort och önska dem lycka till i framtiden, säger Mertesacker till .com.