Medlemmar: 8138 st.
Visa menyn

Foto: Twitter

Nästa brasse in i Arsenal blir Marquinhos.

Marquinhos klar för Arsenal

mån 13 jun 2022 kl 17:28

Sommarens första nyförvärv är klart. Arsenal presenterade idag den 19-årige brassen Marquinhos.

Arsenal värvar för framtiden. Ja, så sa Edu idag när The Gunners presenterade sitt första nyförvärv i det här transferfönstret. Klubben har köpt loss anfallaren Marquinhos från brasilianska Sao Paulo.
- Vi är nöjda med att ha gjort klart den här övergången med Sao Paulo för Marquinhos är en spelare som vi tittat på ett tag, säger Edu till Arsenal.com.

Marquinhos, som kommer från Sao Paulos ungdomssystem, gjorde A-lagsdebut som 18-åring förra säsongen och hann med 33 matcher. Han har spelat för de brasilianska ungdomslandslagen och kommer att ansluta till laget inom någon vecka när försäsongsträningen drar igång på allvar.

Det surras om att Arsenal fått betala runt 3 miljoner pund för Marquinhos.