Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tielemans, Raphinha och Torreira är tre av spelarna det snackas om i sillyvärlden.

Sillysvepet: Tielemans närmare Arsenal

tor 16 jun 2022 kl 01:19

Mer silly season. Vi tar en titt på vilka spelare du surras om på transfermarknaden.

Yves Bissouma

Mycket tyder på att Tottenham Hotspur vunnit racet om att signa Yves Bissouma från Brighton & Hove Albion. Oklart hur mycket Arsenal varit med i jakten. men det är i alla fall en spelare det snackats om att The Gunners varit intresserade av. £25 miljoner ska 25-åringen kosta. Den förre Arsenalspelaren Ray Parlour ska ha sagt till klubben att han tycker att man borde värva den ivorianske landslagsmannen.

Raphinha

The Athletic rapporterar att vid sidan av intresse från Tottenham Hotspur, Chelsea och Barcelona ska nu Arsenal ha seglat upp som en het kandidat att värva Leeds Uniteds brasseytter Raphinha. The Gunners ska jobba snabbt för att få till en deal med 25-åringen.

Lucas Torreira

Det kommer med största sannolikhet inte bli något spel i Fiorentina för Lucas Torreira nästa säsong. Florensklubben hade chansen att köpa loss mittfältaren för en redan förutbestämd summa, runt 15 miljoner Euro, som gjordes klar när lånet skrevs på, men det valde man att nobba. Torreira uttalade sig häromdagen och sa: "Jag gjorde mitt bästa för att få fortsätta vara en del av den här klubben, tyvärr fanns det de som agerade på ett dåligt sätt, som jag ser det, och lyckades få det att inte hända. Det är därför jag måste lämna". Torreiras agent har hävdat att Fiorentina efter säsongen försökte förhandla ner övergångssumman till hälften, något som varken Arsenal eller Torreira ska ha varit nöjd över. Nu försöker man hitta en annan klubb i Italien till uruguayanen.

Gabriel Jesus

Arsenals jakt på Gabriel Jesus går vidare och rapporter från Brasilien säger att The Gunners är i pole position för att kunna signa den 25-årige brassen i sommar. Det ska dock finnas fler intressenter, men Arsenal verkar tro att dom kan ro affären med Manchester City i hamn.

Kido Taylor-Hart

Birmingham City ska ha kommit överens med Arsenal om ett säsongslångt lån för Kido Taylor-Hart, detta skriver Connor Humm på Twitter.

Bernd Leno

Den tyske keeperns agent, Joannis Koukoutrigas, har till Bild bekräftat Fulhams intresse. Koukoutrigas säger också att det finns en rad andra intressenter för keepern, vars kontrakt med Arsenal går ut nästa sommar, och att han tycker att Leno är Arsenals nummer ett och bäste målvakt. Därför är man avslappnade kring läget.

Youri Tielemans

Enligt belgisk media tror sig Arsenal kunna göra klart med Youri Tielemans snabbt nu efter att landslagsspelet är över. Belgaren har bara ett år kvar på kontraktet och The Gunners sägs förbereda för ett första bud på £25 miljoner.

Premiären

Inget silly season-rykte, men det surras om att Arsenal kommer inleda Premier League-säsongen med ett fredagsderby på Selhurst Park mot Crystal Palace. Klockan 10.00 vet vi om det stämmer för då släpps schemat.