Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Martinez, Vieira och Gabbi Jesus är tre spelare som är aktuella för Arsenal.

Sillysvepet: Fabio Vieira uppges vara klar

fre 17 jun 2022 kl 21:11

Det rör på sig på många fronter. Vi tar ett varv i sillydjungeln.

Gabriel Jesus

Det är mycket snack om Gabriel Jesus till Arsenal. En del menar att det är klart, andra säger att det är nära. En övergång är i alla fall högaktuell. Manchester City ska ha nobbat The Gunners öppningsbud på £30 miljoner. De värderar brassen, som har ett år kvar på sitt kontrakt med klubben, till närmare £50 miljoner. Men många skriver att parterna tror att en affär kommer att bli av.

Lisandro Martinez

Arsenal ska ha gjort förfrågningar hos Ajax om Lisandro Martinez. Klubben vill förstärka sin vänstra försvarssida och har identifierat argentinaren Martinez som ett bra alternativ. 24-åringen är mittback, men kan även användas som vänsterback. [The Athletic]

Matt Turner

Till Skysports säger Matt Turner, som ska vara klar för Arsenal, att han kommer att vara i London nästa vecka för att läkarundersökas. Den 27-årige keepern kommer från spel i New England Revolution. [Sky]

Fabio Vieira

Porto har gått ut och meddelat att man är överens med Arsenal om affären för den 22-årige offensive mittfältaren. I ett pressmeddelande skriver man att man accepterat ett bud på 40 miljoner Euro. Dealen förväntas bli klar de kommande dagarna.
Fabrizio Romano har nu gått ut som sagt att portugisen skrivit på för Arsenal efter att alla tester gjorts i London. Dealen är klar.

Lucas Torreira

Arsenal förväntar sig att Lucas Torreira kommer att lämna klubben i sommar - trots att "affären" med Fiorentina inte blev av. Mittfältaren kunde ha stannat i Florens om bara klubben slantat upp de 15 miljoner euro som man skrev in som övergångssumma när lånedealen gjordes klart. [Evening Standard]

Youri Tielemans

The Gunners ska fortsatt vara väldigt intresserade av Leicester Citys belgare Youri Tielemans, även fast man på nära att vära Fabio Vieira. Men nu skriver The Athletic att en övergång för Tielemans beror lite på vad som händer i övrigt under fönstret med spelare man redan har i truppen - och ingen spelare som kommer att signas nu.

Aaron Hickey

The Scotsman skriver att Arsenal är favoriter att värva Bolognas 20-årige skotte Aaron Hickey, som lär kosta runt £18 miljoner.

Nuno Tavares

Atalanta ska vara intresserade av Nuno Tavares. Arsenal kan då tänka sig två alternativ. Antingen ett rakt lån, utan köpoption. Eller ett lån med köpkrav på 40 miljoner Euro. Detta rapporterar Gianluca Di Marzio. Atalanta ska vara osäkra och vill inte ha något av alternativen. Arsenal köpte Tavares från Benfica förra sommaren för £7 miljoner.