Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är några av spelarna som det ryktas om.

Sillysvepet: Helgens transferrykten

mån 20 jun 2022 kl 17:58

Inga nya värvningar presenterade. Men silly season tuffar på. Vi tar en titt på vad det snackas om.

Kieran Tierney

Manchester City har Kieran Tierney som potentiell target den här sommaren. Detta rapporter The Scotsman.

Gabriel Jesus

En deal mellan Arsenal och Manchester City är nära och övergången kan komma att presenteras de närmaste dagarna, skriver Goal.

Raphinha

Leeds United brasseytter sägs vara nära en övergång till Arsenal och enligt ett par journalister kan det bli klart den här veckan för han vill inte vänta på Barcelona.
Enligt Gary Jacob på The Times är Arsenal i färd med att lägga ett bud på £50 miljoner.

Lisandro Martinez

Det första budet som Arsenal skickade till Ajax på £25 miljoner ska ha nobbats. Enligt argentinsk media ska The Gunners nu komma tillbaka med ett uppgraderat erbjudande på £30 miljoner. Mikel Arteta vill gärna ha in den 24-årige mittbacken.

Omar Rekik och Mika Biereth

The Athletic rapporterar att det finns nederländskt intresse för både Omar Rekik och Mika Biereth. Det handlar om säsongslånga lån och Rekik sägs vara på väg till Sparta Rotterdam medan Biereth är aktuell för RKC Waalwijk.

Cesc Fabregas och Vito Mannone

Den förra Arsenalduon Cesc Fabregas och Vito Mannone kommer att lämna Monaco i sommar när deras kontrakt går ut. Fabregas, som haft en jobbig säsong med mycket skador, har sagt att han inte vill att det ska sluta så här och planerar att spela vidare.

Fabio Vieira

Portugisen, som inte presenterats av Arsenal än, fanns listad som spelare för klubben på Premier Leagues hemsida under dagen innan det togs bort.

Jordi Osei-Tutu

Bochum ska, enligt Kicker, jobba för att värva Jordi Osei-Tutu på en permanent deal i sommar. 23-åringen var utlånad till den tyska klubben säsongen 19/20 och nu kan en återkomst bli aktuell.