Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Azeez, Jesus och Martinez är några av spelarna det surras om just nu.

Sillysvepet: Gabriel Jesus närmar sig Arsenal

tor 23 jun 2022 kl 14:06

Snart midsommar. Men sillysnacket tar inte ledigt. Vi tar ett varv och kollar vad det ryktas om.

Gabriel Jesus

Journalisten Ben Jacobs säger att dealen mellan Arsenal och Manchester City för Gabriel Jesus är klar. Anfallaren vill jobba med Mikel Arteta och förväntas skriva på för klubben. Lönen lär bli någonstans runt £220 000 i veckan och Jacobs tror att allt blir klart den närmaste veckan.

Hector Bellerin

Hur ser egentligen framtiden ut för Hector Bellerin som varit utlånad till Real Betis förra säsongen och som gärna vill stanna där? Det har varit snack om att hans kontrakt med Arsenal skulle avbrytas, men det verkar inte vara aktuellt. Istället hoppas klubben kunna sälja högerbacken till Betis, frågan är väl bara hur mycket pengar dom har och är villiga och lägga på en övergångssumma. Själv har han sagt att han kommer lägga lite energi på att kunna bli kvar i Betis

Miguel Azeez

La-liganykomlingen Girona vill låna Arsenalmittfältaren Miguel Azeez, rapporterar Sky.

Lisandro Martinez

Ajax sägs vilja ha så mycket som £55 miljoner för sin argentinske mittback Lisandro Martinez. Detta rapporterar Telegraaf. David Ornstein säger att Mikel Arteta väldigt gärna vill ha Martinez i sitt lag, men det finns andra intressenter också.

Raphinha

Arsenal ska efter det nobbade budet på anfallaren förhandla vidare med Leeds United. Enligt Mundo Deportivo har Yorkshireklubben tröttnat på att Barcelona inte hör av sig och nu verkar inte 25-åringen säljas dit i alla fall. Enligt den spanska tidningen ska Arsenal nu ligga bäst till. David Ornstein säger att "vi vet att relationen mellan Edu och Raphinhas agent Deco är stark. Han är en spelare som Mikel Arteta gärna vill ha"

Youri Tielemans

Arsenal är fortsatt intresserade av att värva Youri Tielemans från Leicester City - men David Ornstein säger att klubben just nu prioriterar andra värvningar. Detta betyder inte att en deal med belgaren är off, men om den sker kommer den inte att göra det nu.

Nicolas Pepe

Intresset för ivorianen sägs vara svagt. Arsenal vill sälja 27-åringen för att få ihop deg till andra värvningar. Själv har han bytt agent för att kunna få till deal, då övergången till The Gunners inte blev som nån tänkt sig.

Luigi Gaspar

Edu son, Luigi, är på väg att skriva på för Watford på free transfer. Den 18-årige mittfältaren har lirat med klubbens ungdomslag.