Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

TJJ, Omar Rekik och Mika Biereth är klara att lånas ut.

Tre ungdomar lånas ut

tor 23 jun 2022 kl 11:47

Ytterligare utlåningar är klara. Arsenal har nu meddelat var Tyreece John-Jules, Omar Rekik och Mika Biereth kommer spela den kommande säsongen.

Tyreece John-Jules

Den 21-årige anfallaren har redan varit i en rad klubbar på lån då han inte anses vara nära att få spela i klubbens A-lag. Det har varit Lincoln City, Doncaster Rovers, Blackpool och Sheffield Wednesday. Den här säsongen blir det spel i Ipswich Town i League one för strikern som ännu inte fått debutera för The Gunners.

Omar Rekik

Den 20-årige mittbacken som kom till Arsenal från Hertha BSC i januari ifjol är klar för spel i Sparta Rotterdam den kommande säsongen. Rekik, som är född i Nederländerna, men som spelar landslagsfotboll för Tunisien, gjorde 14 matcher i Premier League 2 förra säsongen.

Mika Biereth

Den engelskfödde dansken kom till Arsenal från Fulham förra sommaren. Han gjorde 13 mål för U23-laget, varav tio i Premier League 2. Nu står det klart att den 19-årige anfallaren kommer lånas ut till nederländska RKC Waalwijk - där två tidigare Arsenalspelare, Thomas Vermaelen och Giovanni van Bronckhorst, tidigare spelat.