Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Osei-Tutu lämnar Arsenal för spel i Tyskland.

Osei-Tutu klar för spel i Bochum

fre 24 jun 2022 kl 11:55

Han byter norra London mot Ruhrområdet. Jordi Osei-Tutu är klar för spel i VfL Bochum.

Säsongen 2019/2020 hade Jordi Osei-Tutu ett framgångsrikt lån i VfL Bochum. Nu får den 23-årige försvararen chansen att göra om det. På permanent basis. För nu står det klart att engelsmannen lämnar Arsenal för spel i den tyska Bundesligaklubben.
Kontraktet är på tre år.
Och enligt Bochums hemsida betalar klubben ingen övergångssumma.

Jordi Osei-Tutu har under sina år som Arsenalspelare varit utlånad till Cardiff City, Nottingham Forest och Rotherham, utöver det tidigare året i Bochum. Han fick aldrig spela för klubbens A-lag även om han satt på bänken vid sju tillfällen. Sista gången var hösten 2018 borta mot Vorskla Poltava i Europa League.

Nu blir han den andre före detta Arsenalspelaren som lirar för VfL Bochum. Den första var Thomas Eisfeld.