Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal

Här är Arsenals nye keeper - Matt Turner.

Arsenals nye keeper presenterad

mån 27 jun 2022 kl 12:47

Matt Turner är klar för Arsenal. Klubben presenterade idag målvaktsförvärvet från USA.

Som han själv sade, idag blev en av de sämst bevarade hemligheterna offentliga. Matt Turner lämnar New England Revolution för spel i Arsenal. Dealen är klar - och presenterad av Arsenal.
- Jag började kolla Arsenal som liten grabb och jag föll för hur laget spelade och vilka värderingar som klubbar har. Det var ett långskott, men varför inte drömma om att en dag få spela för klubben. Jag har tillägnat hela mitt liv att jobba med mitt spel och för att bli den bästa spelare och person som jag kan. Jag kunde nå min dröm och idag är en av de bästa dagarna i mitt liv, säger han.

Matt Turner är 28 år gammal. Han har spelat 102 matcher för New England Revolution under sina sex år i klubben. Dessutom har han gjort 18 landskamper för USA.
Han kommer att spela i tröja nummer 30.
Arsenal får betala £5,5 miljoner för keepern som skrivit på ett långtidskontrakt med klubben. Summan kan öka till £7,5 miljoner om de inskrivna add-onsen uppnås.