Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saliba, Ospina och Raphinha är några av spelarna det ryktas om.

Sillysvepet: Helgens transfersummering

mån 27 jun 2022 kl 16:27

En del klara - andra på ryktesstadiet. Vi tar ett varv i sillydjungeln och kollar vad det surras om.

William Saliba

De rykten om att Arsenal ska låna ut William Saliba igen säger sillykungen Fabrizio Romano är falska. Mikel Arteta räknar med den unge fransmannen den här säsongen och om det inte kommer in ett monsterbud kommer mittbacken att lira med Arsenal.

Lisandro Martinez

Arsenal ska ha höjt sitt bud till Ajax på den argentinske mittbacken Lisandro Martinez till 40 miljoner Euro inklusive bonusar. Amsterdamklubben ska vilja ha 50 miljoner Euro, detta rapporterar Telegraaf.

Daniel Ballard

Det verkar inte bli någon flytt till Burnley för Daniel Ballard, det skriver The Athletic. Mittbacken var på plats och gjorde sin läkarundersökning, men någon deal blev inte av. Det är oklart om det rör sig nordirländarens personliga kontrakt eller om det var Arsenal och Burnley som inte hittade en lösning.

Gabriel Jesus

Enligt geglobo kommer Gabriel Jesus att presenteras som Arsenalspelare imorgon eller på onsdag.

Raphinha

Arsenal jobbar vidare för att lösa Raphinha från Leedus United, rapporterar Simon Collings på Evening Standard. The Gunners förväntas komma tillbaka med ett förbättrat bud den här veckan. Leeds United värderar sin brasse till £60 miljoner.

David Ospina

Den förre Arsenalkeepern ser ut att hamna i Saudiarabien efter att ha nobbat fortsatt spel med Napoli. Den colombianske keeperns kontrakt med Napoli har gått ut och trots anbud om fortsättning, och intresse från andra europeiska klubbar, ser det ut att bli spel med Al-Nassr.