Medlemmar: 5525 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gnabry inte aktuell för Arsenal

Gnabry är inte på Arsenals radar

sön 3 jul 2022 kl 20:19

Det har varit en del snack om Serge Gnabry. Men nu skriver Fabrizio Romano att Arsenal inte är intresserade av en återförening.

Serge Gnabry har varit ett hett namn hittills under silly. Många klubbar sägs vara på jakt efter 26-åringens signatur - och många Arsenal-fans har drömt om att få anfallaren tillbaka till London. Men de drömmarna kan nu vara grusade - iallafall om man ska lita på Fabrizio Romano. Den italienske journalisten skriver på sin twitter att Arsenal inte arbetar med att värva 26-åringen, istället ska siktet vara inställt på annat.

Intresset för Gnabry sägs vara stort och bland annat ska Man United vara på jakt efter anfallaren. Under Silly får man ta allt med en nypa salt, men hittills har Romano haft en del rätt under fönstret...