Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta och Edu jobbar hårt för fler transfers.

Sillysvepet: Helgens transfersummering

mån 4 jul 2022 kl 09:18

Jesus ska bara offentliggöras. Tielemans sägs vara sugen och Rashford dyker upp från ingenstans. Här är det senaste nytt i silly-djungeln.

Marcus Rashford

Arteta jagar anfallsspelare. Marcus Rashford ska enligt lösa obekräftade rykten ha varit på Arsenal radar. Men 24-åringen verkar trivas bra i Manchester United. I veckan pratade Rashford i en intervju om hur han tror på Erik Ten Hag och att han var taggad på nästa säsong. Edu och gänget får nog leta på annat håll.

Gabriel Jesus 

Han var och klippte sig i London. Han har fotats med Edu. Han har fotograferats med mobilkamera när han vandrar runt på Emirates i full Arsenal-mundering. Det är bara den officiella bekräftelsen kvar. Rykten på twitter säger att det ska röra sig om en juridisk fråga kring Jesus kontrakt som gör att Arsenals PR-team får hålla tillbaka. Men vi kan nog vänta oss en bekräftelse redan i eftermiddag eller ikväll. 

Cristiano Ronaldo 

Inte ett namn man väntade sig skulle cirkulera kring Arsenal. Ronaldo sägs vara sugen på att sticka från Manchester och vill ha en ny klubbadress och ska ha blivit tillsagd att det är "bra läge" att gå till Arsenal. Chelseas nya ägare ska dock ha varit i kontakt med Ronaldos agent med förhoppningar om en övergång dit. Jag skippar helst den övergången, eller vad säger ni?

Lisandro Martinez 

Det verkar bli dragkamp om Lisandro Martinez. Ajax 24-årige mittback är hett eftertraktad av både Arsenal och Manchester United. Enligt Athletic och Ornstein ska Arsenal flyga ner till Amsterdam och träffas den Argentinske mittbacken och prata om en övergång. Överågngssumman som det snackas om ska vara cirka £45m.

Alex Grimaldo

Enligt den portugisiske tidningen Record ska Arsenal ha gjort ett officiellt närmande om Benficas vänsterback Alex Grimaldo. 25-åringen från Spanien har gjort ett bra jobb i Benfica och nu ska Arsenal vara sugna på att få över försvararen. En övergång ska ligga på omkring £7m.

Youri Tielemans 

Det har varit en del snack om Tielemans, men inga direkta nyheter. Newcastle sägs nu ha hoppat in i dragkampen i ett försök att värva mittfältaren i sommar. Prislappen på £25m ska tydligen inte vara något som helst problem för "The Toons". Tielemans själv ska dock hellre vilja till London än till Newcastle - inte helt oväntat kanske.