Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal.com

Zak Swanson lämnar Arsenal

Zak Swanson klar för Portsmouth

tis 5 jul 2022 kl 13:40

Zak Swansons Arsenal-tid är över. Den unge försvararen har skrivit på för spel i Portsmouth i League One.

Zak Swanson kom till Arsenal och Hale end 2009 som åttaåring. Men det blev ingen drömkarriär i Arsenal för försvararen. Efter att ha varit utlånad till MVV Maastricht mellan augusti och december 2020 kom 21-åringen tillbaka till Arsenal. Men något spel i A-laget blev det inte. Ett par framträdanden på bänken under andra halvan av förra säsongen var så nära som Swanson kom spel i A-laget.

Nu står det alltså klart att Swanson har skrivit på ett två-års kontrakt med Pompey, med potential på ett extra år. Någon övergångssumma är inte offentliggjord, men det rör sig nog inte om några stora pengar det här inte.