Medlemmar: 7572 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Dybala påväg till Arsenal på fri transfer?

Sillysvepet: senaste nytt från veckan

tor 7 jul 2022 kl 19:21

Arsenal är i tyskland och gör sig redo för försäsongens första match. Men silly rullar vidare som alltid. Här är de senaste ryktena.

Paulo Dybala

Det ryktas fortsatt om mer förstärkning till offensiven. Paulo Dyabalas kontrakt med Juventus har gått ut och 28-åringen är fri att skriva på för valfri klubb. Italienska La Republica rapporterar att Arsenal ska ha gett sig in i matchen om anfallaren. Enligt pressen ska kampen stå mellan Arsenal och Manchester United. Argentinaren gjorde 115 mål på 293 matcher för Juventus.

Lisandro Martinez

Arsenal ska ha träffat Martinez "camp" på ett möte i Amsterdam. Enligt Ben Jacobs på CBS Sports ska Martinez själv ha blivit väldigt såld på Arteta. Enligt samma journalist så har Arteta tagit en mycket mer aktiv roll den här sommaren och tar möten med spelare tillsammans med Edu för att övertyga dem. Manchester United ska även här såklart vara med i dragkampen.

Youri Tielemans 

Den belgsike mittfältaren är fortsatt het på tapeten. Senaste nytt är att Ben Jacobs säger att Arsenal har varit i kontakt med Tielemans i över ett år och att 25-åringen ska vara sugen på en flytt till Arsenal.

Miguel Azeez

Enligt spansk media ska Girona vilja låna vår unge mittfältare hela säsongen. Tillsammans med resten av "kidsen" får väl Azeez nog en del speltid och chans att visa upp sig under försäsongen, men en säsong i La Liga kan nog vara rätt steg för att få mer speltid. 

Edon Zhegrova 

Enligt Arlind Sadiku ska Arsenal ha lagt ett formellt bud på den 23-årige yttern från Lille. Zhegrova ska ha imponerat på Arsenal under förra säsongen efter att han kommit till Frankrike från Basel i januari.