Medlemmar: 6106 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vill du engagera dig i Arsenal Sweden?

Så kan du hjälpa Arsenal Sweden

sön 10 jul 2022 kl 17:47

Sommaren är här och samtidigt som det är en chans för oss att hämta andan och ladda batterierna så är förberedelserna inför nästa säsong redan igång. Nu är vi på jakt efter nya stjärnor som vill hjälpa till att ta Arsenal Sweden framåt. Känner du igen dig i texten nedan? Hör av dig!

Ibland får vi frågor om hur man kan engagera sig i klubben, och nedan finns några områden där vi gärna tar emot hjälp. Läs igenom och hör av dig till oss om du tycker att någonting låter intressant!

Matchpoddare
Arsenal Swedens podcast är en riktig långkörare. Med mer än 500 avsnitt över åtta år har podden blivit ett omtyckt inslag i Arsenal Sweden-kretsar. En av förra säsongens programledare har tyvärr inte möjlighet att fortsätta kommande säsong, så därför söker vi en ny programledare.

Har du vana från poddvärlden sedan tidigare är det en bonus, men inget krav. Det viktigaste är att du har energi, är kreativ, självgående (även om det såklart finns ett redaktionsråd att bolla med) och älskar Arsenal. Vi ser gärna att du är bevandrad i tekniken bakom podcasting och har i alla fall en grundläggande förståelse för hur man spelar in, klipper och laddar upp poddar.  Om du känner att det här är något för dig så skicka ett mail till podcast@arsenal.se.

Arsenal Women
Vi skriver redan idag en hel del om Arsenals damlag, men vi skulle gärna öka bevakningen ännu mer. Känner du att du vill hjälpa till att skriva nyheter eller matchreferat om Arsenal Women? Hör i så fall av dig till lars.lundstedt@arsenal.se.

Sociala Medier-stjärna
Är du duktig på sociala medier, grafiskt bevandrad och gillar att snacka med andra Arsenalsupportrar? Arsenal Sweden finns just nu på Facebook, Instagram och Twitter där vi publicerar nyheter, bilder och rapporterar från matcher. Vi letar alltid efter personer att utöka Sociala Medier-teamet med, så är du intresserad av att engagera dig är du välkommen att höra av dig. Har du spännande idéer kring hur vi kan ta vår närvaro på sociala medier till nästa nivå (oavsett om det gäller kanaler eller innehåll) så är vi alltid öppna för förslag! Kontakta Malin Hägg på malin.hagg@arsenal.se om du känner att det här är något för dig.

Skribent till arsenal.se
Vi är ständigt på jakt efter nya skribenter till arsenal.se. Vår sajt är en av de absolut viktigaste kanalerna vi har och vårt mål är att kunna erbjuda en hemsida som uppdateras kontinuerligt med både nyheter och exklusivt material som längre reportage eller krönikor. Gillar du att skriva och är du duktig på att hitta på egna, kreativa idéer när det kommer till upplägg? Då tar vi gärna emot dina texter. Vi finns också här ifall du har en lös idé på någonting som du vill göra men känner att du behöver bolla det med någon. Skicka ett mail till axel.asplund@arsenal.se om du vill bidra på detta område.

Känner du att inget riktigt passar in på dig men du har en annan spännande idé som du vill testa? Hör av dig! Vi vill alltid komma i kontakt med personer som vill engagera sig i supporterklubben. I detta fall skickar du ett mail till medlem@arsenal.se.