Medlemmar: 6106 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Patino får chansen att visa upp sig i Tyskland

Inför Arsenal v FC Nürnberg

fre 8 jul 2022 kl 13:37

I eftermiddag drar det igång. Arsenal spelar sin första försäsongsmatch mot Nürnberg - här är ett par saker värda att hålla ett par extra ögon på.

Kieran Tierney

Äntligen. Vår skadebenägne vänsterback har missat allt för mycket spel på grund av skador. Men nu ska Tierney äntligen vara klar för spel. Det blir nog inte många minuter för vänsterbacken, men allt spel är viktigt för att komma igång inför den stundande säsongen.

Charlie Patino

En av Hale Ends hetaste produkter. Charlie Patino har redan fått chansen i A-laget, men vi kan nog räkna med att 18-åringen är sugen på att visa vad han går för under försäsongen.

Fabio Vieira 

Rykten gick om att Fabio Vieira var skadad. Det cirkulerades en bild där portugisen gick runt med ett "walking cast", men enligt rapporter ska 22-åringen vara nere i Tyskland och träna som vanligt med laget. Mittfältaren får säkerligen chansen i eftermiddag.

Gabriel Jesus

Vill nog såklart visa att han är rätt värvning och ta sin plats rejält. Såklart bara försäsong och en meningslös match, men Nketiah stänkte ju in tre baljor för en vecka sedan...

Marquinhos 

Den förra unge brasilianske yttern vi köpte visade sig vara rätt bra. Nu har vi en ny som är värd att hålla ögonen på under försäsongen. För Marquinhos vill säkerligen visa vad han går för.

Matt Turner

Nyförvärvet från USA får säkert bytas av med Ramsdale och Hein under sommaren. 

Akademispelarna

Arsenal har ännu inte gått ut med någon lista över vilka som är med på tysklands-resan. Men det ska vara ett par nya namn från Hale End som åkt med. Högerbacken Reull Walters, mittfältaren Salah Oulad som vi sett på bänken ett par gånger förra säsongen och vänsterbacken Lino Sosua. 

Matchen börjar 17:30 svensk tid och går att se via arsena.com för £5.99. Arsenal Sweden kommer även att live-rapportera under matchen.