Medlemmar: 7603 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En ny 30-plussare från Chelsea? Vi har hört den förr...

Sillysvepet: Nya rykten från helgen

mån 11 jul 2022 kl 15:28

N’Golo Kante, en spansk back istället för en argentinare och Tavares är up for grabs. I alla fall om man får tro de senaste ryktena.

N’Golo Kante
Bara det här man att ett rykte om att värva en spelare i 30-årsåldern från Chelsea gör ju att man drar öronen åt sig. Men under helgen har det förekommit skriverier om att Arsenal är intresserat av mittfältskuggen Kante. Om det ligger någon sanning i det återstår givetvis att se.

Alex Grimaldo
Arsenals intresse för Lisandro Martinez verkar ha svalnat i takt med att siffran på prislappen blir allt större för den argentinska försvaren. Istället rapporterar portugisisk press om att Arsenal är ute efter Alex Grimaldo från Benfica. Vänsterbacken skulle därmed komma in som backup till Kieran Tierney.

Lucas Torreira
Inte nog med att Torreira har blivit av med sitt tröjnummer i Arsenal i och med att Gabriel Martinelli numera innehar tröja nummer elva. Nu riskerar mittfältaren att få spela under José Mourinho. Torreira har själv uppgett att han samtalat med Romamanagern, och det är knappast så att Arsenal vill satsa på att behålla uruguayanen. Om det är så att han blir kvar i Italien även under den kommande säsongen verkar Roma vara ett hett alternativ.

Nuno Tavares
Spanska, franska - däribland Marseille- och italienska klubbar sägs vara intresserade av Nuno Tavares. Ytterbacken fick en hel del speltid i Arsenal under förra säsongen, men Arsenal sägs vilja spetsa till konkurrensen på den positionen. Tavares kom till klubben för ett år sedan.