Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal.com

Akademichef Mertesacker är nöjd med sina nyförvärv.

Mertesacker: "Goda nyheter"

tis 12 jul 2022 kl 11:35

Per Mertesacker mycket nöjd med de nya huvudtränarna i Arsenals akademi. Akademimanagern ser rekryteringarna av Mehmet Ali och Jack Wilshere som en del av den fortsatta utvecklingen på Hale End.

Under måndagskvällen blev det offentligt att Mehmet Ali och Jack Wilshere blir huvudtränare för Arsenals U21- respektive U18-lag. Akademichef Per Mertesacker kommenterar utnämningarna på Arsenal.com.
-Det här är goda nyheter för alla inblandade i vår akademi. Vi har gjort ett antal mycket positiva förändringar under de senaste veckorna och jag tror att vi har fått hit bästa möjliga personal för att fortsätta bygga på den utvecklingen som vi har gjort under de senaste åren, säger Mertesacker.

Tysken lyfter fram Wilsheres Arsenalhjärta som en viktig aspekt i värvningen och pekar på att den förre mittfältaren redan i fjol jobbade i Akademin när han stod utan spelarkontrakt.
-Alla känner till Jacks passion för Arsenal. Han förstår vad vi vill uppnå och imponerade verkligen på oss under förra året. Han vet precis vad som krävs för att ta sig från akademin till A-laget. Mehmet har också imponerat på oss under de senaste sex månaderna och vi vet att han är rätt person att leda U21-laget.