Medlemmar: 6081 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal

Nuno Tavares är på väg att lämna Arsenal för Marseille.

Sillysvepet: Tavares nära Marseille

fre 29 jul 2022 kl 11:36

Nuno Tavares ser ut att följa i William Salibas fotspår och är aktuell för Marseille. Samtidigt rullar sommarens längsta transfersaga vidare.

Nuno Tavares
Arsenals värvning av Oleksandr Zinchenko har gjort att Tavares har åkt ned ett hack i kön för att få spela till vänster i backlinjen. Nu sägs han vara nära en utlåning till Marseille, dit William Saliba och Matteo Guendouzi lånades ut förra säsongen. Tavares ska vara redo att göra läkarundersökningen inom kort, och från det torde steget till att utlåningen blir offentlig vara ganska kort.

Youri Tielemans
Liecestermittfältaren har varit en av sommarens mest långdragna sillynyheter. Att Arsenal är intresserade av honom har rapporterats i veckor, men Arsenal ska ännu inte ha lagt något bud på spelaren vars kontrakt går ut om ett år. Samtidigt ryktas det att Leicesters målvakt Kasper Schmeichel är på väg till Nice, vilket skulle kunna öppna upp för att Bernd Leno istället går till The Foxes och Tielemans motsatt väg.

Alex Runarsson
Enligt isländska källor ska Arsenalmålvakten vara intressant för FC Köpenhamn. Arsenal vill få till en permanent försäljning, men det kan också komma att bli fråga om en utlåning.

Arthur Melo
Arsenal var gjorde försök att värva Melo från Juventus i vintras, och rykten har dykt upp om intresse även nu under sommaren. Enligt Fabrizio Romano har Arsenal inte lagt något bud på brassen, utan det är snarare Valencia som ligger närmast att värva honom under det här fönstret.

Lucas Paqueta
Lyons spelfördelare Paqueta sägs ha varit på Arsenals radar under en längre tid. Nu ska även Everton vara intresserade enligt Calciomercato. Lyon sägs vara öppen för att sälja brassen om rätt bud kommer in, men det återstår alltså att se huruvida det ligger något ryktena om Arsenals intresse eller inte.

Alex Grimaldo
Efter att Arsenal har värvat Zinchenko från Manchester City lär jakten på vänsterbacken Grimaldos ha stannat av. Enligt Marca är Benficaspelaren snarare på väg till City än till Arsenal.