Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno i sin sista Arsenalmatch - för den här sejouren - på Villa Park.

Leno närmar sig Fulham

mån 1 aug 2022 kl 09:22

Bernd Leno är nära en övergång till Fulham. Det skriver David Ornstein på Twitter.

Bernd Leno gick från given etta mellan Arsenalstolparna till lika given reserv när Aaron Ramsdale tog över som målvakt efter Arsenal tunga säsongsinledning i fjol. Att tysken skulle se sig om efter en ny klubb under sommaren var därmed ingen högoddsare. Under en tid har det ryktats om att nästa klubbadress blir Fulham, och nu verkar det vara så gott som klart.

Enligt David Ornstein är Arsenal och Fulham överens om en övergångssumma i trakterna av £8 miljoner, och det ska bara återstå detaljer för att lösa transfern. Leno själv uppges vara överens med nykomlingen om sitt personliga avtal och förväntas genomgå läkarundersökningen den här veckan.

Tysken har gjort totalt 125 matcher för Arsenal. Förra säsongen stod han dock bara åtta matcher och gjorde sin sista match för klubben när han höll nollan i segern på Villa Park i mars.