Medlemmar: 8519 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bernd Leno lämnar Arsenal.

Klart: Leno till Fulham

ons 3 aug 2022 kl 08:38

Bernd Leno har sagt adjö för den här gången. Nu är hans flytt till Fulham bekräftad.

Bernd Leno har skrivit på ett treårskontrakt, med option på ett fjärde, med Premier League-nykomlingen Fulham. Arsenal får enligt David Ornstein tre miljoner pund i ett förstaskede, med ytterligare utbetalningar överenskomna om Leno spelar tillräckligt många matcher i ligan och om Fulham hänger kvar ett respektive två år.

Leno tackar själv Arsenalsupportrarna på Twitter.
- Det har varit en ära att vara en del av den här fantastiska fotbollsklubben under fyra fantastiska år. Tack för ert stöd. Ett stort tack också till mina lagkamrater och staben bakom laget. Jag ser fram emot att träffa er snart, skriver tysken.

Målvakten vaktade Arsenalkassen 125 gånger och kommer relativt snart göra comeback på Emirates då Arsenal tar emot Fulham 27 augusti.