Medlemmar: 7545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pablo Mari är på väg till Monza.

Sillysvepet: Pablo Mari lämnar?

ons 3 aug 2022 kl 09:45

Det är fortsatt fler spelare som ryktas bort från Arsenal än trovärdiga rykten in. Lucas Torreira och Pablo Mari verkar vara närmast övergångar.

Pablo Mari
Mittbacken, som tillbringade förra säsongen på lån i Udinese, ser ut att återvända till Serie A. Italienska källor skriver att han är nära en övergång till nykomlingen Monza. Klubbarna förhandlar om en utlåning, men en permanent övergång kan bli aktuell längre fram.

Lucas Torreira
Allt fler rapporter talar om att Lucas Torreira närmar sig en övergång till Galatasaray. Den turkiska klubben erbjuder Arsenal £5 miljoner för mittfältaren, med bonustillägg på £2,5 miljoner enligt Evening Standard. Torreira har ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal.

Charlie Patino
Enligt Arsenal Youth-gurun Jeorge Bird kommer Charlie Patino lånas ut till Blackpool i Championship. Den talangfulla mittfältaren gjorde två matcher med A-laget under förra säsongen och gjorde mål i debuten i Ligacupen mot Sunderland. Enligt Fabrizio Romano rör det sig om ett lån för hela den kommande säsongen.

Alex Runarsson
Enligt Football London ska målvakten vara aktuell för franska Rennes. Han har tidigare ryktats till FC Köpenhamn. Målvaktens kontrakt med Arsenal sträcker sig fram till sommaren 2024.

Youri Tielemans
Sky Sport rapporter att det faktum att Leicester har förkastat ytterligare ett Newcastlebud på James Maddison kan öppna för en försäljning av Tielemans, vars kontrakt går ut om ett år. Blir Maddison kvar hos The Foxes är det mer troligt att klubben vill tjäna en slant på Tielemans. Arsenal nämns fortfarande som en aspirant om Leicester väljer att sälja mittfältaren.