Efter att ha spenderat två säsonger på lån kommer det väl knappast som en överraskning för någon att Lucas Torreiras saga i Arsenal nu är all. Efter en fin start där han bland annat avgjorde hemmaderbyt mot Tottenham i december 2018 genom att göra 4-2 i andra halvleken blev han snabbt en favorit bland supportrar.

Tyvärr kom det sedan också rapporter om att han inte riktigt trivdes i England och ville till sydligare trakter med lite bättre väder, och efter att ha spenderat säsongen 2020/21 med Atletico Madrid och den förra i Sampdoria blir det nu en permanent flytt. Denna gången är det alltså Turkiet och Galatasaray som gäller.

Det är en permanent deal, och det lär inte handla om några stora pengar i övergångssumma med tanke på att han dels bara hade ett år kvar på kontraktet och dessutom alldeles uppenbart inte hade någon framtid i Arsenal.