Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pablo Mari, Tonali och Runarsson är tre av spelarna det snackas om.

Sillysvepet: Arsenal jagar italiensk mittfältare

tis 9 aug 2022 kl 19:44

Fortfarande mycket surr på silly season-fronten. Vi tar ett varv och kollar vad det ryktas om.

Alex Runarsson

Turkiska Antalyaspor vill låna Arsenalkeepern Alex Runarsson. Detta rapporterar Evening Standard. Islänningen kom till klubben 2020 från franska Dijon, men har haft svårt att imponera när han fått chansen. 27-åringen har kontrakt med The Gunners till sommaren 2024.

Pablo Mari

En annan spelare som Arsenal jobbar på att göra sig av med är Pablo Mari. Mittbacken är aktuell för klubbar i Italien. Monza ska vara intresserat och klubbarna för samtal om ett lån med obligatoriskt köp nästa sommar om klubben håller sig kvar i Serie A. Detta rapporterar Fabrizio Romano.

Hector Bellerin

Spanjorens agent ska ha träffat Arsenal för att diskutera högerbackens framtid. De ska vilja avbryta kontraktet med Arsenal så att han kan gå till Real Betis på free transfer.

Sandro Tonali

The Gunners sägs vara på jakt efter den 22-årige Milanspelaren Sandro Tonali. Den defensive mittfältaren har kontrakt med klubben fram till 2026, men kommer ett bud på 55 miljoner Euro kommer Milan överväga att sälja för att finansiera andra spelarköp rapporterar Calciomercato.

Brooke Norton-Cuffy

Enligt David Ornstein så har 18-åringen skrivit på ett nytt kontrakt med klubben och han siktar nu på att lånas ut till en Championshipklubb. Högerbacken hade ett bra lån i League one-klubben Lincoln City förra säsongen.

Alexis Sanchez

Den förre Arsenalspelaren Alexis Sanchez är på väg till Marseille - detta efter att han brutit sitt kontrakt med italienska Inter.

Mat Ryan

En annan före detta Arsenalspelare som byter klubb är Mat Ryan. Det här är en klar övergång. Australiensaren lämnar Real Sociedad för spel i danska FC Köpenhamn.