Medlemmar: 6085 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar bli Italien igen för Pablo Mari.

Pablo Mari nära flytt till Monza

ons 10 aug 2022 kl 12:40

Pablo Mari är nära att lämna Arsenal. Ny klubb blir enligt rapporter italienska Monza.

Transfergurun Fabrizio Romano rapporterar att Arsenal och Monza är överens om en övergång för mittbacken Pablo Mari. Det ska handla om ett säsongslångt lån - men krav på köp om klubben klarar sig kvar i Serie A.
Avtalet ska vara klart.
Och förväntas bli officiellt inom kort.

Monza är nykomling i den italienska högstadivisionen efter att ha kvalat sig upp till Serie A. Om man klarar sig kvar kommer man betala Arsenal runt 5 miljoner Euro för den 28-årige spanjoren som kom till Arsenal under 2020 från Flamengo.
Pablo Mari har spelat 22 matcher för The Gunners.
Under förra säsongen var han utlånad till Udinese.