Medlemmar: 8073 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Oklart hur läget är med Partey, Tierney och Tomiyasu som lämnat sina landslag.

Skadad trio har återvänt till London

mån 26 sep 2022 kl 14:21

Frågetecken för Thomas Partey, Takehiro Tomiyasu och Kieran Tierney inför helgens derby. Alla tre har lämnat sina landslag och rest tillbaka till London.

På lördag väntar säsongens första stekheta derby mot Spurs. Men hur läget i laget ser ut inför matchen som spelas på Emirates Stadium är hägst oklart. Arsenal har en hel del frågetecken.
Thomas Partey, Takehiro Tomiyasu och Kieiran Tierney har alla lämnat sina landslag och rest tillbaka till London.

Det började med Thomas Partey som inför Ghanas möte med Brasilien i förra veckan kände av något i sitt knä. Meningen var att mittfältaren skulle starta matchen, men så blev det inte.
Det snackades om en försiktighetsåtgärd.
Och i helgen meddelade Ghanas landslagsledning att Partey lämnat truppen för att resa tillbaka till London för ytterligare behandling.
29-åringen har redan missat fyra matcher med Arsenal den här säsongen.

Men även Kieran Tierney och Takehiro Tomiyasu har lämnat sina landslag och rest tillbaka till Arsenal. Tierney fick en smäll i huvudet mot Irland i lördags och fick kliva av. Smällen ska inte vara allvarlig, men vänsterbacken kommer missa mötet med Ukraina.
Tomiyasu, som spelade hela matchen mot Tyskland, har också lämnat sitt landslag. Japanska förbundet skriver att det beror på "club circumstances", så det är oklart där om det beror på någon skada.