Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

ESR blir borta från spel till efter jul.

Smith Rowe borta till efter VM

tor 29 sep 2022 kl 13:35

Ljumskproblemen blev för svåra. Nu har Emile Smith Rowe opererats - och planen är att han ska vara tillbaka efter VM i december.

Emile Smith Rowe har dragits med besvär under hela säsongen och inte startat en enda match. Efter det korta inhoppet borta mot Manchester United skulle mittfältaren köra en så kallad warm down och kände då av något i ljumsken igen.
Efter det han har inte lirat alls.
Och idag meddelade Arsenal att 22-åringen genomgått en operation för att få ordning på problemet.

Tanken är nu att Smith Rowe ska kunna vara tillbaka i full träning igen i december vilket innebär att det som tidigast kommer bli spel för honom efter VM. Arsenals första match efter uppehållet är på Boxing day hemma mot West Ham United.